کاهش 20 درصدی خطر ابتلا به سرطان با مصرف سبزیجات
به گزارش وبلاگ مستر، ایوان کاراسف، جراح روس درباره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان تعریف کرد.

به گزارش اسپوتنیک، وی گفت: فقط مصرف میوه و سبزیجات تا 20 درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز گردد، می توان این سطح را دوبرابر کرد که بدین ترتیب دو مورد از 5 مورد ابتلا به سرطان حذف خواهد شد.
وجود اسید فولیک باعث می گردد که با مصرف سبزیجات برگ سبز و پرتقال و حبوبات خطر ابتلا به سرطان کاهش یابد. بعلاوه نیازی هم به مصرف زیاد ویتامین نیست.
با پیروی از این اقدامات می توان این بیماری را درمان و از عود سرطان جلوگیری کرد و خطر بروز دیگر بیماری های مزمن را کاهش داد.
منبع: فرارو
تاریخ انتشار: 18 آبان 1400
آخرین بروزرسانی: 18 آبان 1400
گردآورنده: clubmaster.mahsanblog.ir
شناسه مطلب: 99076
به "کاهش 20 درصدی خطر ابتلا به سرطان با مصرف سبزیجات" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "کاهش 20 درصدی خطر ابتلا به سرطان با مصرف سبزیجات"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید